Feestdagen

Ginger’s Kerstmenu 2019, het is feest!

Het is zover, het menu staat weer volledig online. Ik hoop dat ik jullie, samen met de feestgerechtjes van de vorige jaren, van wat feest-inspo heb kunnen voorzien.

Ik wil beginnen met jullie allemaal prachtige, fijne feestdagen te wensen. Hopelijk met veel geluk, gezellig samenzijn en, indien dit jammerlijk het geval moet zijn, met fijne herinneringen aan degene die er niet meer bij zijn.

FIJNE FEESTDAGEN, van mij aan jou.

En dan nu… Tijd om het eten even op een rijtje te zetten. Hier komt ie, in volle glorie, hét ‘As Cooked by Ginger Feestmenu’!

Voor extra inspiratie, verwijs ik je ook heel graag naar het topper van een feestmenu van 2018. Hmmmmm!

Hapjes

Spaghettiballetjes & dadels met spek, gorgonzola en framboos

Voorgerecht

Bloemkoolballetjes met een crème van witte bonen of avocadocrème met een mengeling van rauwe zalm, mango en komkommer of gerookte zalm met bieten-labneh

Soep

Pastinaak-appelsoep met truffelcroutons en balletjes

Hoofdgerecht

Lamsfilet met mosterdroomsaus en groentjes uit de oven

Dessert

Cheesecake mousse met karamel en speculaas

Bij de koffie

Theekoekjes met lavendel

Zie zo,

Opperste, fijnste, meest geweldige feestdagen én… Laat het smaken!

Heel veel liefde,

Laurence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *