Over Laurence

Meet the blogger

Hi!

Welkom op As Cooked By Ginger. Ik ben Laurence, een foodie uit Hasselt (België). Ik ben getrouwd met de man van mijn leven en heb twee geweldige kindjes, Julien & Lily. Ik heb in mijn studentenjaren de kookkriebels te pakken gekregen en ben die sindsdien niet meer verloren. Ik ging van een Bourgondische levensstijl waarin kroketjes, veel vlees en zware sauzen centraal stonden naar een gezondere manier van leven en eten.

Ik kon vroeger geen ei bakken om mijn leven te redden, maar na veel experimenteren en jarenlang veel te koken, durf ik zeggen dat ik wel wat lekkers op tafel kan toveren. Geen hoogstaande gerechtjes, maar eerder simpele, gezonde (en minder gezonde) gerechtjes die door iedereen gemaakt én gesmaakt kunnen worden.

Ik leef volgens het principe ‘Gezond genieten‘, waarbij ik voornamelijk gezond eet, maar waarin er zeker ruimte is voor zoete zondes, comfortfood en een glaasje bubbels. Ik ben verliefd op het leven, vind overal kleine gelukjes in en ben dolgelukkig dat ik van As Cooked By Ginger mijn beroep heb kunnen maken.

Bij deze, wees geïnspireerd en geniet! Want geef toe, een dag niet genoten is een dag niet geleefd.

Contacteer me via Facebook, Instagram of e-mail.

Smakelijke groeten,

Laurence