As Cooked By Ginger
  • Over Laurence
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Snacks
    • Aperitief
    • Voor- of bijgerecht
    • Soep
    • Hoofdgerecht
      • Veggie
      • Vis
      • Vlees
      • Super Healthy
      • Salades
      • Pasta
      • Ovenschotels
      • Comfortfood
    • Dessert
    • Gebak
      • Cake & Taart
      • Koekjes
      • Muffins & Gebakjes
      • Chocolade
      • Fruit
      • Healthy
    • Drank
  • Foodtalk
    • Het leven zoals het is
    • Hotspots
    • Tips & weetjes
    • De Kinderhoek
    • Ginger op reis
  • Samenwerken
  • Mijn boek
Menu
  • Over Laurence
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Snacks
    • Aperitief
    • Voor- of bijgerecht
    • Soep
    • Hoofdgerecht
      • Veggie
      • Vis
      • Vlees
      • Super Healthy
      • Salades
      • Pasta
      • Ovenschotels
      • Comfortfood
    • Dessert
    • Gebak
      • Cake & Taart
      • Koekjes
      • Muffins & Gebakjes
      • Chocolade
      • Fruit
      • Healthy
    • Drank
  • Foodtalk
    • Het leven zoals het is
    • Hotspots
    • Tips & weetjes
    • De Kinderhoek
    • Ginger op reis
  • Samenwerken
  • Mijn boek
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: Heimwenen

    2 maart 2022 / 24 Comments

    Ik ben zo’n type dat eerst in haar eentje ergens door moet komen, vooraleer ik erover wil babbelen. Nu is zo’n moment dat ik er wel klaar voor ben. Denk ik. De eerste weken/maanden hier in Cleveland ging het heel goed met me. Zo goed dat ik me begon af te vragen ‘Klopt dit wel, waarom ben ik niet droevig?’.…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: Zweetpollekes

    26 oktober 2021 / 13 Comments

    Het leven zoals het is, de verhuis,.. Als ik denk aan een Amerika-update schrijven voor jullie, dan is er maar één woord waar ik aan kan denken en dat is ‘zweetpollekes’. Ik krijg het namelijk nogal warm wanneer ik aan de verhuis denk. Aan alles en iedereen missen, aan afscheid nemen en aan deze nieuwe start. Husband heeft er op…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: We’re moving!

    20 september 2021 / 32 Comments

    Het is zover, the word is out. WE’RE MOVING! Wij verhuizen naar Amerika. Niet voor onbepaalde duur, wel voor een kleine twee jaar. Als ik zeg ’that i’m shitting my pants’ wat deze verhuis betreft, dan is dat nog lichtjes uitgedrukt. Kijk ik uit naar een avontuur met mijn gezin? Uiteraard. Heb ik ook duizend en één paniekskes over Julien…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: Dankjewel, merci.

    17 januari 2021 / 4 Comments

    Moeten we het nog over 2020 hebben? Of gaan we gewoon in 2021 duiken en ‘hope for the best’. WAT EEN JAAR! Zo eentje met een miljoen ups & downs. Mijn downs? Toen aan het begin van het jaar het nieuws over Corona begon en er nog weinig gekend was over wat het precies met je deed, was ik als…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: Mijn tips tegen ‘overeten’

    18 februari 2020 / 6 Comments

    Oh la la, dat was lekker. De knoop van je broek stiekem open, misschien zelf de rits een klein beetje extra omlaag en een motilium voor het slapen gaan. ‘Aaah ja, met zo’n volle maag kan ik wel niet goed slapen’. Herkenbaar? Voor mij niet meer, maar vroeger wel. Als het mijn meugje was, dan overat ik me. Zo simpel…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: As Cooked by Ginger, wat mag ik u wensen?

    22 oktober 2019 / No Comments

    En dan blink je een paar keer met je ogen en is je virtuele baby ineens vier jaar. Mijn lievelingsgetal, dus dat moet gevierd worden. HIEP HIEP HOERA! Gelukkige vierjaardag! Hoe gaan we dat VIERen? Goh, er zijn geen regels rond de verjaardag van een blog. Ik kan er niet echt cadeautjes voor kopen en ze in het nieuw steken,…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: Onthaast-maand

    1 augustus 2019 / No Comments

    Onthaasten. Onthaaasten. Onthaaaaasten. Als Limburgse kan ik het alvast extra goed uitspreken. Nu het begrip nog omzetten in de realiteit. Ik betrap mezelf er maand na maand op dat ik in het begin van de maand voordien zeg ‘Deze maand is echt nog druk, maar volgende maand wordt het veel rustiger’. Om dan in de helft van diezelfde maand te…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: Ik heb iets zot gedaan

    17 juni 2019 / 12 Comments

    Ik kondigde een tijdje geleden aan dat er iets zot gebeurd was, echt iets zot. Ik kondigde daarbij ook aan dat ik het ging neerschrijven voor jullie. Het zit nu allemaal zo. Mijn leven draait al een hele tijd op overuren. Het is altijd van druk, druk, druk. Geen tijd, gehaast en snel, snel, snel. Weken vol lijstjes, planningen en…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: Mijn gouden voedingsregels

    11 maart 2019 / 6 Comments

    Ik krijg heel vaak vragen over hoe ik eet, wat ik eet en wat ik laat en hoe ik mijn lijn kan behouden terwijl ik continu tussen eten zit. Wel, dat is voor mij ook een hele weg geweest en ondertussen heb ik het het, denk ik en hoop ik, wel onder de knie en heb ik een manier gevonden…

    Lees meer
  • Het leven zoals het is

    Het leven zoals het is: Mijn eindejaarsspeech

    30 december 2018 / 2 Comments

    ‘Mijn speech’, klinkt dat even serieus. Gelukkig moet een speech niet altijd uit zeven pagina’s (in klein lettertype) tekst, zonder mopjes bestaan. Mijn definitie van het woord speech: kort en krachtig met een mopje of twee.  Haaa, 2018 is alweer bijna voorbij en we staan met onze tenen al half in 2019. Een oneven jaar dan nog, ik houd niet…

    Lees meer
12

Meet the blogger

Hi, ik ben Laurence! Welkom op As Cooked By Ginger, de foodblog waar gezond genieten centraal staat.

Mijn kookboek

Instagram

BLONDIES - maar dan een beetje gezonder🍀 Met een secret ingredient. Zien ze er niet super uit? Yummmm!
-
Makkie om te maken, even laten afkoelen en smullen 😎 RECEPT staat op ascookedbyginger.be ; zoeken op ‘blondies’ 🌸
-
#healthyblondies #sweets #baking
Pasta pasta pastaaaa! Welke pasta is jouw absolute favoriet en zou ik ook eens een keertje moeten maken? Ik hoor graag wat ik nog mis in het leven 🙈❤️ Liefs, Laurence
.
#pasta #foodquestion #foodphoto #foodtographyschool #foodphotography
Publiciteit - Hoe LEKKER ziet dit eruit? Het heeft dan ook heel goed gesmaakt 🙈 Voor mij een ideaal laat ontbijt/vroege lunch gerechtje deze ✨ Healthy banana split ✨ Hoe maak je het?
* 2 handjes rode vruchten uit de diepvries met wat sinaasappelzeste, lepeltje suiker en water aan de kook brengen en laten pruttelen op laag vuur tot het een compote wordt. Laten afkoelen
* Banaan doormidden snijden. Daarover de compote en daarover een potje @activia.be vanilleyoghurt (een familiefavoriet hier - no way dat je hier zo’n potje opkrijgt voor Lily hem komt opeisen🤣)
* Vervolg met je favoriete granola, aardbeien en een drizzle pindakaas
Het beste vant beste, zeg ik u. Heerlijk!
👉 Swiiiiiipe om alle stappen te zien of volg mee via stories 🌿 SMAKELIJK! 
-
#ad #isjebuikopznbest #activia #activiabe #bananasplit #healthybananasplit
Publiciteit - KIP KROKANT MET KRUIDENKAAS ✨ Een héérlijk gerecht voor wanneer het een beetje meer mag zijn. Comfortfood! HOE MAAK JE HET (voor 2p)?
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd 2 kipfilets doormidden, maar niet volledig. Leg ze open (als een vlinder) en smeer 1 kant royaal in met @boursin_belgium look & fijne kruiden. Plooi toe.
- Smeer in met bloem. Klop een eitje los en doe paneermeel op een bord. Haal de kip door het ei en dan door het paneermeel.
- Verhit een klontje boter + scheutje olijfolie in een pan. Korst de kipfilets aan op hoog vuur tot ze mooi goudbruin zijn. Leg ze op de bakplaat en zet 20 min in de oven.
- Kook spaghetti (ong 220g) + halveer zo’n 20 tal kerstomaten en snijd een heleboel peterselie grof.
- Verhit een flinke scheut olijfolie in een grote pan. Ik eet weinig look en ui maar als je dit erbij wilt. Stoof je deze nu aan. Dan doe je er de kerstomaten bij. Kruid met p&z.
- Stoof enkele minuten aan en giet er een glas witte wijn bij (zo’n 120 ml ong). Kook uit en voeg een scheut water toe (zo’n 150 ml) + 1/2 bouillonblokje naar keuze.
- Voor je de pasta afgiet, hou wat kookvocht apart. Giet vervolgens af en voeg de spaghetti toe aan de pan. Eventueel met een lepeltje kookvocht om de saus te binden en alles extra smeuïg te maken.
- Voeg de peterselie toe en een handje geraspte Parmezaan. Meng goed en kruid bij met peper.
👉 Serveer de kip met de pasta en eventueel wat sla. Werk af met extra parmezaan. HOERA!
.
#boursincreations #ad #deliciousfood #simplecooking #herbedcheese
Weekend baktip! 🍪 Deze YUMMY chocolate chip cookies zijn dé lekkernij die je dit weekend wilt maken. GO FOR IT! Wie gaat er bakken dit weekend? 😍 #chocolatechipcookies
.
RECEPT: https://ascookedbyginger.be/recepten/gebak/koekjes/chocolate-chip-cookies/
.
#foodie #foodtographyschool #chocolate #cookies
It’s my party ✨ Ik ben JARIG vandaag en ondanks dat het hier sneeuwt buiten en heimwee een klein beetje de kop opsteekt, ga ik me toch lekker amuseren vandaag! Een sportles die wordt overgeslagen, een date met husband en knuffels van mijn kindjes. Een beetje shoppen en zeker ook lekker eten 🥰 Even extra dankbaar vandaag voor alles. Voor dat ik 31 jaar mag worden op deze planeet en me kan omringen met mijn drie grootste schatten! ✨ #bdaygirl
.
#bday #party
NIEUW! ✨ Vandaag start ik met een nieuwe reeks 👉 ‘WHAT’S FOR DINNER, GINGER?’ waarin ik jullie in een korte video steeds mijn avondeten toon met een korte uitleg erbij in de caption. Om te inspireren en te tonen dat het allemaal zo gene struggle moet zijn 🥰 De eerste video start straks MAAR eerst schreef ik nog een artikel met 10x inspiratie voor inspiratieloze dagen. 10 tips/soorten gerechten waar ik naar terug grijp als de inspiratie zoek is. Je leest het NU op ascookedbyginger.be en uhm.. tot straks bij het avondeten 😜 X Ginger
.
#inspiration #whatsfordinner #whatsfordinnerginger #nomnom #deliciousfood
NIEUW 🌿 Gebakken rijst met nori en zalm - Intussen al een vaste waarde geworden hier. Zo eentje dat zeer regelmatig een plaatsje in het weekmenu krijgt - En het staat NU op de blog 🥰
.
RECEPT: als eerste op de homepage van www.ascookedbyginger.be
.
#salmon #friedrice #nori #deliciousfood #healthyfood #nourishing
10x PAASBRUNCH GERECHTEN 🌿 Who loooooves brunch? Me me me me!! De mix van zoet & hartig en gewoon lekker lang tafelen, een glaasje bubbels erbij. Paaseitjes bij de koffie eten. Jawel jawel jawel AMEN!
.
Heb je zin gekregen om dit jaar zelf eens een paasbrunch te organiseren? Check dan zeker de homepage van ascookedbyginger.be want ik zette 10 yummy gerechten op een rijtje die perfect zijn voor een brunch. SMAKELIJK! 🐰
.
#brunch #easterbrunch #easter #foodies #sweet #savory

Recent Posts

  • Couscous met aubergine en courgette
    Lunch, Salades, Super Healthy, Veggie
  • Inspiratie voor een snel avondmaal
    Hoofdgerecht, How to, Maar dat is tof!, Tips & Tricks
  • Gebakken rijst met nori en zalm
    Comfortfood, Lunch, Super Healthy, Vis
  • 10x gerechten voor een lekkere Paasbrunch
    Feestdagen, How to, Lunch, Ontbijt
  • Hartige galette met courgette
    Comfortfood, Lunch, Veggie

Nieuwsbrief

Wil je graag de laatste recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder in!

    @ascookedbyginger

    BLONDIES - maar dan een beetje gezonder🍀 Met een secret ingredient. Zien ze er niet super uit? Yummmm!
-
Makkie om te maken, even laten afkoelen en smullen 😎 RECEPT staat op ascookedbyginger.be ; zoeken op ‘blondies’ 🌸
-
#healthyblondies #sweets #baking
    Pasta pasta pastaaaa! Welke pasta is jouw absolute favoriet en zou ik ook eens een keertje moeten maken? Ik hoor graag wat ik nog mis in het leven 🙈❤️ Liefs, Laurence
.
#pasta #foodquestion #foodphoto #foodtographyschool #foodphotography
    Publiciteit - Hoe LEKKER ziet dit eruit? Het heeft dan ook heel goed gesmaakt 🙈 Voor mij een ideaal laat ontbijt/vroege lunch gerechtje deze ✨ Healthy banana split ✨ Hoe maak je het?
* 2 handjes rode vruchten uit de diepvries met wat sinaasappelzeste, lepeltje suiker en water aan de kook brengen en laten pruttelen op laag vuur tot het een compote wordt. Laten afkoelen
* Banaan doormidden snijden. Daarover de compote en daarover een potje @activia.be vanilleyoghurt (een familiefavoriet hier - no way dat je hier zo’n potje opkrijgt voor Lily hem komt opeisen🤣)
* Vervolg met je favoriete granola, aardbeien en een drizzle pindakaas
Het beste vant beste, zeg ik u. Heerlijk!
👉 Swiiiiiipe om alle stappen te zien of volg mee via stories 🌿 SMAKELIJK! 
-
#ad #isjebuikopznbest #activia #activiabe #bananasplit #healthybananasplit
    Publiciteit - KIP KROKANT MET KRUIDENKAAS ✨ Een héérlijk gerecht voor wanneer het een beetje meer mag zijn. Comfortfood! HOE MAAK JE HET (voor 2p)?
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd 2 kipfilets doormidden, maar niet volledig. Leg ze open (als een vlinder) en smeer 1 kant royaal in met @boursin_belgium look & fijne kruiden. Plooi toe.
- Smeer in met bloem. Klop een eitje los en doe paneermeel op een bord. Haal de kip door het ei en dan door het paneermeel.
- Verhit een klontje boter + scheutje olijfolie in een pan. Korst de kipfilets aan op hoog vuur tot ze mooi goudbruin zijn. Leg ze op de bakplaat en zet 20 min in de oven.
- Kook spaghetti (ong 220g) + halveer zo’n 20 tal kerstomaten en snijd een heleboel peterselie grof.
- Verhit een flinke scheut olijfolie in een grote pan. Ik eet weinig look en ui maar als je dit erbij wilt. Stoof je deze nu aan. Dan doe je er de kerstomaten bij. Kruid met p&z.
- Stoof enkele minuten aan en giet er een glas witte wijn bij (zo’n 120 ml ong). Kook uit en voeg een scheut water toe (zo’n 150 ml) + 1/2 bouillonblokje naar keuze.
- Voor je de pasta afgiet, hou wat kookvocht apart. Giet vervolgens af en voeg de spaghetti toe aan de pan. Eventueel met een lepeltje kookvocht om de saus te binden en alles extra smeuïg te maken.
- Voeg de peterselie toe en een handje geraspte Parmezaan. Meng goed en kruid bij met peper.
👉 Serveer de kip met de pasta en eventueel wat sla. Werk af met extra parmezaan. HOERA!
.
#boursincreations #ad #deliciousfood #simplecooking #herbedcheese
    Weekend baktip! 🍪 Deze YUMMY chocolate chip cookies zijn dé lekkernij die je dit weekend wilt maken. GO FOR IT! Wie gaat er bakken dit weekend? 😍 #chocolatechipcookies
.
RECEPT: https://ascookedbyginger.be/recepten/gebak/koekjes/chocolate-chip-cookies/
.
#foodie #foodtographyschool #chocolate #cookies
    It’s my party ✨ Ik ben JARIG vandaag en ondanks dat het hier sneeuwt buiten en heimwee een klein beetje de kop opsteekt, ga ik me toch lekker amuseren vandaag! Een sportles die wordt overgeslagen, een date met husband en knuffels van mijn kindjes. Een beetje shoppen en zeker ook lekker eten 🥰 Even extra dankbaar vandaag voor alles. Voor dat ik 31 jaar mag worden op deze planeet en me kan omringen met mijn drie grootste schatten! ✨ #bdaygirl
.
#bday #party
    Copyright © 2022  |  Privacybeleid  |  Website by Omatis
    We gebruiken cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden.
    Accepteer
    Privacy & Cookies Policy

    Privacy Overview

    This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
    Necessary
    Altijd ingeschakeld
    Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
    Non-necessary
    Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
    OPSLAAN & ACCEPTEREN