Het leven zoals het is

Het leven zoals het is: Mijn eindejaarsspeech

‘Mijn speech’, klinkt dat even serieus. Gelukkig moet een speech niet altijd uit zeven pagina’s (in klein lettertype) tekst, zonder mopjes bestaan. Mijn definitie van het woord speech: kort en krachtig met een mopje of twee. 

Haaa, 2018 is alweer bijna voorbij en we staan met onze tenen al half in 2019. Een oneven jaar dan nog, ik houd niet van oneven getallen. Gelukkig is 2 + 0 + 1 + 9 = 12 wat dan weer een even getal is, dus dat probleem is dan ook weer van de baan. Hersenkronkels.

2018, wat een jaar! Dit moet zowat mijn lievelingsjaar zijn tot nu toe. Het grootste deel ervan was ik zwanger om dan uiteindelijk in juli de meest geweldige, prachtige, mooie en lieve zoon te krijgen. Julien is niet meer weg te denken en mijn hart loopt over van liefde voor mijn kleine schat. Ook omdat dat hart al vrij vol met liefde zat voor husband en alle andere mensen die ik graag zie.

Verder was het niet alleen een jaar van een groeiend gezin, maar ook van een groeiende en bloeiende eigen zaak. Mijn andere baby ‘As cooked by Ginger’ blijft groeien en de groep lezers breidt uit. Daar kan ik alleen maar gelukkig om zijn, want dat is waarom ik met de blog begonnen ben. Anderen inspireren en blij maken met lekker eten. Als ik dan zie dat dat ook is wat ik aan het doen ben, dan maakt mijn hart een sprongetje van geluk. 

mediakt

Niet alleen zijn jullie met steeds meer, ook ik mag steeds leukere dingen doen! Fotoshoots, recepten ontwikkelen, schrijven, fotograferen en de leukste samenwerkingen doen, met als klap op de vuurpijl het tv programma ‘Lekker Lokaal’. WIE had dat ooit kunnen denken, ik alvast niet! 

Toen ik met de blog begon in 2015, had ik dit nooit kunnen dromen. Ik begon er mee omdat ik mijn receptjes wel tof vond en deze wilde delen. Omdat ik graag schrijf en creatief bezig ben. Dat ik er ooit mijn eigen zaak van zou kunnen maken, dat was zelfs nog geen seconde in me opgekomen. Wist ik veel dat er zoiets bestond als influencer marketing. Recepten schrijven, maken, stylen en fotograferen voor bedrijven. Toch TE zalig?!

Wat wens ik voor mezelf in 2019?

Een gezond en gelukkig gezin, een zaak die blijft groeien, veel lekker eten en dat iedereen zijn Prince koeken op eet door de bovenste koek los te peuteren, de chocolade er vervolgens af te schrapen met de tanden om dan te eindigen met de onderste koek en NIET door er gewoon in te bijten (de horror!)

Wat wens ik voor jullie in 2019?

Uiteraard al het geluk van de wereld, een goede gezondheid en dagen waarin er veel gelachen wordt. Lachen is de sleutel van alles! Haal dus maar rap die gezonde dosis humor in huis.

OH, ik vergeet het belangrijkste nog… Ik wens jullie heel veel lekker eten en nog meer leuke tafelmomenten. En moest dat eten toevallig van As Cooked by Ginger komen, tja, dat is dan alleen maar mooi meegenomen, hé!

Laat het smaken, geniet van het leven en.. Vergeet niet te lachen wanneer je maar kan! Julienke geeft alvast het goede voorbeeld.

Op een spetterend 2019!

Liefs,

Laurence

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *