Boeken

Comfortfood, voor elk moment van de dag is een kookboek boordevol lekker eten waar je gelukkig van wordt. Eten dat smaakt, dat gemakkelijk te maken is en dat voor plezier in de keuken zorgt. Je krijgt maar liefst 75 kleurrijke gerechten voorgeschoteld, voor elk moment van de dag. Van ontbijt en brunch, tot lunch, vieruur, avondeten en dessert. Ik heb aan alles gedacht en alle gerechten zijn 100% comfortfood! Smakelijk! 

 

Mijn boek ligt vanaf 22 november 2023 in de winkels. Je kan het overal online vinden, zoals bij de Standaard Boekhandel en Bol.com. Het ligt in alle grote boekenwinkels in België en ook in enkele grootwarenhuizen.

Heel erg bedankt om mijn boek te kopen!

Extra veel liefs,

Laurence 

Comfortfood zonder schuldgevoel is een boek over écht lekker eten. Of het nu lekker licht, lekker vettig of lekker zoet is. In mijn keuken kan en mag alles, maar is een goede balans van groot belang. Luisteren naar je lichaam is de manier om je goed te voelen bij wat je eet. Bewust en aandachtig eten zorgt ervoor dat je kan genieten van je maaltijd, en dat is wat telt. Daarom zal je in mijn boek maar liefst 70 smakelijke gerechten tegenkomen waar je vrolijk van wordt. Of het nu een lichte salade, een lekker zoet gebakje of een ovenschotel boordevol kaas is, de gerechten hebben één ding gemeen: ze zijn 100% comfortfood om van te genieten, zonder schuldgevoel natuurlijk.

Mijn boek is momenteel uitverkocht maar hoe meer vraag naar mijn boek, hoe meer kans dat hij in derde druk zal gaan. Wil je mijn boek dus nog heel graag hebben? Laat het dan zeker weten aan mijn uitgeverij via info@borgerhoff-lamberigts.be

Veel liefs, 

Laurence