Maar dat is tof!

Top 10 recepten van 2017

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Jullie weten ondertussen dat ik wel van een leuk jaaroverzichtje hou. Daarom heb ik nog eens mijn statistieken van het hele jaar bekeken. Om te beginnen alvast een héle dikke merci aan jullie allemaal om zo talrijk de blog te volgen, zowel op facebook als op instagram als via de website zelf. Jullie zoeken me enorm veel op via Google (veeeeel dank daarvoor) én zijn erg actief via Facebook (waarvoor opnieuw veeeel dank).

Ik kan niet meer tevreden zijn met hoe de blog het gedaan heeft in het jaar 2017. Het bezoekersaantal steeg enorm, er werden steeds meer en meer receptjes ge(s)maakt door jullie en de lieve commentaren stegen ook in aantal. Ik kreeg de kans om aan enorm leuke projecten mee te werken, deed mee aan toffe samenwerkingen én als kers op de taart, won ik ook nog eens een Foodblog Award (Say What!). Wat een rollercoaster die blog. Continu uit je comfortzone getrokken worden kan vermoeiend zijn, maar is zo heerlijk achteraf. Als je dan weer eens iets nieuws gedaan hebt, kan je echt fier op jezelf zijn. Ik stond dit jaar een aantal keer voor de lens in plaats van veilig erachter, ik werd ambassadrice van Delhaize en mijn creativiteit werd keer op keer opnieuw uitgedaagd. Wat een heerlijke uit de hand gelopen hobby/job!

Aan jullie kan ik alleen maar zeggen: DANKUWEL! Zonder jullie enthousiasme en steun zou de blog uiteraard niet staan waar ze nu staat. Ik ben jullie daar enorm dankbaar voor!

Maar dan nu, helemaal terug naar jullie. Wat vonden jullie nu het lekkerst in 2017? Welke receptjes waren het meest populair? Zie hier de top 10!

1. Scampi met een yoghurtsausje en kroepoek

unnamed-10

2. Aardappel-courgette ovenschotel

unnamed (14)

3. Pompoenquinoa met boschampignons

unnamed-5

4. Havermoutwafels 

unnamed-1

5. Courgettenoedels met romige geroosterde tomatensaus

unnamed (1)

6. Curry van kippengehaktballen

unnamed-5

7. Courgettebootjes met gehakt en tomaat

IMG_3876

8. Koffiebrownie met chocoladeijs en gepimpte popcorn

unnamed-10

9. Couscous met mango, scampi, noten

e9bf5cb5-3e48-4bdf-8175-9b31859d6fb7

10. Quinoa caprese 

IMG_4609

Nogmaals een dikke merci voor jullie vele bezoekjes. Moge 2018 een nog beter jaar worden en dat al jullie wensen mogen uitkomen!

Lieve groetjes,

Laurence

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *