Tips & Tricks

10x recepten onder 30 minuten

Zoals de meesten onder jullie wel weten, heb ik natuurlijk ook nog een andere job buiten de blog. Ik ben sociaal werker in een ziekenhuis en werk samen met veel toffe verpleegkundigen. Eentje daarvan zei me: Laurence, bij mij moet het snel gaan (lees: een druk leven, kindjes,…), welke van jouw recepten zijn snel klaar? Daar had ik nu niet meteen een antwoord op, maar het zette me wel aan het denken. Het moet bij mij door de week ook altijd snel gaan. Ik ben vrij laat thuis van het werk en ben zo goed als altijd uitgehongerd wanneer ik thuis kom. Het eten moet dan ook snel op tafel staan. In het weekend neem ik mijn tijd, door de week vlieg ik door de keuken. Ik vond het dus een heel terechte vraag en maakte daarom een lijstje van 10 leuke gerechten die binnen het half uur klaar zijn.

Deze is voor alle hardwerkende mama’s en papa’s van de wereld, maar ook voor alle hardwerkende niet mama’s en papa’s. Eigenlijk moet ik zeggen: Deze is voor alle hardwerkende mensen van de wereld! Time is money!

e9bf5cb5-3e48-4bdf-8175-9b31859d6fb7

1.  Couscous met mango, scampi en noten 

2. Farfalle met tomaat en mozzarella

3. Gepaneerde visfilet met een mangosalsa

4. Meloen-feta salade

unnamed (23)

5. Parmarolletjes met een salade

6. Penne met gerookte zalm en rucola 

7. Quinoa met gehakt, shiitake en rucola 

8. Salade krokante kip met druiven en bosbessen

unnamed

9. Tonijnburgers met een komkommersalade 

10. Wortelnoedels met scampi en spinazie 

Een top tien vol toppers én ze zijn snel klaar. Een goed boodschappenlijstje en wat voorbereiding zijn het belangrijkste. Als dat in orde is, staat je gerecht in een handomdraai op tafel.

Hé, graag gedaan hoor! 😉

e7272180-8228-4085-ac44-77c624862b9b

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *