3x zoete rijstwafels
De mensen die mij goed kennen, weten dat mijn hele kast vol staat met rijstwafels. De collega’s die bij mij in de buurt op de bureau zitten, weten én ruiken dat ik het elke dag eet. Ik heb zelfs een doosje speciaal op maat van rijstkoeken gemaakt waarin ik ze elke dag mee naar het werk neem. Ik ben dus fan! De meeste mensen zien de rijstwafel als een droge, magere beschuit, maar het is zoveel meer dan dat. Je kan ze beleggen met vanalles en nog wat. Je kan ze zoet maken om als ontbijtje te eten of zout om als lunch te nuttigen. Keuze te over. Geen inspiratie? Laat me jullie eventjes op weg helpen met deze tips voor drie zoete varianten.
Benodigdheden:
Rijstwafel 1:
gezonde choco
banaan
hazelnoten
Rijstwafel 2:
smeerboter
aardbeienconfituur
aardbeien
chiazaad
Rijstwafel 3:
pindakaas
blauwe bessen
amandelen
Bereiding:
Ja, dat moet ik waarschijnlijk niet uitleggen, hé. Besmeer de rijstwafels met het uitverkoren smeersel en beleg met de toppings naar keuze.
Smullen maar!
One Comment
Pingback: