
Wraps met pikante hummus en gegrilde halloumi
Ik heb een heerlijke en vegetarische lunch (of hoofdgerecht, de keuze is volledig aan jou) voor jullie. En hij is snel klaar, dat is altijd een pluspunt. Over halloumi gesproken, I love it! Je kan die kaas grillen tegen de sterren op en hij verpinkt niet. Hij blijft mooi vast en is gewoon zo lekker. Bovendien is het gemaakt van schapen- en geitenmelk wat lichter verteerbaar is dan koemelk. Ook niet onbelangrijk. Halloumi is niet te straf, maar ook niet te zwakjes van smaak. Gewoon echt heel lekker. Ik at het met veel verschillende groentjes en pikante hummus. Gewoon top, beloofd.
Benodigdheden, voor 2 personen:
4 kleine tortillavellen (afhankelijk van je honger)
1 blok halloumi
pakje pikante hummus (homemade of uit de winkel)
gemengde sla
enkele radijsjes
cashewnoten
enkele kerstomaten
rode ui
Bereiding:
Verhit de grillpan. Besmeer de tortillavellen met pikante hummus, de hoeveelheid kies je zelf een beetje. Proef op voorhand even van de hummus om te zien hoe pikant hij daadwerkelijk is. Niet dat je je je tortilla volledig vol smeert en je mond na de eerste hap in brand staat.
Leg er vervolgens alle groentjes op in een lijntje in het midden. Begin met de sla, voeg dan de rode uit toe die je in ringen gesneden hebt. Vervolgens voeg je de kerstomaatjes en radijsjes toe. Grill nu de halloumi in een grote grillpan enkele minuten aan beide kanten. Leg per wrap een paar schijfjes op de groentjes. Werk af met de cashewnoten en rol op tot een wrap.
Zoals ik al zei, snel klaar en oh zo lekker!
Enjoy!


One Comment
Pingback: