• Aperitief,  Gevogelte,  Lunch

    Slawraps met kipgehakt

    Dit is zo één van die gerechtjes die je perfect als hoofdgerecht kan eten, maar ook als hapje kan opdienen of als lunch kan eten. Multifunctioneel, noemen we dat. En I love it! Dit gerechtje staat al een hele tijd op het to-cook lijstje, dat ondertussen zo lang is dat het ik het bos door de bomen niet altijd meer…

  • Aperitief,  As tested by Ginger

    Lekker aperitieven met TUC

    De lekkere TUC-koekjes… die kennen we natuurlijk allemaal. Je hebt ze in allerlei verschillende smaken. Die met paprika, bacon of kaas en natuurlijk die au naturel. Ik lust ze stiekem allemaal graag, maar als ik écht moet kiezen, denk ik dat de paprika voor mij een winner is. Alhoewel, die met kaas… Hmmm! Nu, we eten Tuc zo goed als…

  • Aperitief

    Sharing is caring: Tomaat-mozzarella dip

    Stel jullie voor: Jullie zitten met een groep vrienden gezellig aan tafel of in de zetel te tetteren, te genieten van een glaasje met wat lekkere hapjes bij. Dan komt er plots deze schotel op tafel. Een smaakvolle dipschotel vergezeld van een kom tortilla’s. Get your hands dirty, neem een blaadje chips uit de kom en schep er een lekkere…

  • Aperitief

    Een feestelijke aperitiefschotel met Delhaize

    Delhaize viert maar liefst al 150 jaar kerst met ons. Als dat niet kan tellen… Ze hebben dan ook heel veel leuke, lekkere en kwaliteitsvolle producten om Kerstmis mee te vieren of het nieuwe jaar mee in te zetten. Verschillende aperitiefhapjes, kazen, charcuterie, wild, drank,… Noem maar op. Bij Delhaize besteden ze er aandacht aan om voor de feesten voldoende…

  • Aperitief,  Feestdagen

    Kerstdiner: Hapje van knolselder en gorgonzola

    Joepie! Vandaag gaan we van start met het kerstmenu à la Ginger. Deze hele week is het helemaal kerst op de blog. We beginnen met een hapje en een voorgerecht om dan verder te gaan met enkele bijgerechten en het hoofdgerecht. Afsluiten doen we uiteraard met het dessert, want dat kan gewoon niet ontbreken. Ik hou zo ongelooflijk veel van…

  • Aperitief

    Geroosterde paprikahummus

    Ik denk dat we ondertussen zo naderhand allemaal een moord doen voor hummus. Het is razend populair en ik snap helemaal waarom. Het is gewoon zo lekker! Meer nog, je kan het op duizend-en-één verschillende manieren maken. Je hebt je basisrecept en dan kieper je er bij waar je zin in hebt. Geweldig, toch? Aangezien ik enorm veel houd van…

  • Aperitief,  Snacks

    Kale chips

    We kennen hem allemaal wel, hé, de groene kool. Een goedkope, uiterst gezonde, groene groente. Veel mensen durven er de term ‘Superfood’ op te plakken, omdat hij zoveel gezondheidsvoordelen heeft. Het zit boordevol antioxidanten en goede vitaminen en het zou heel goed zijn voor je immuunsysteem. Zo heeft het nog vele voordelen, maar ik gebruik het vooral omdat ik het…