• Comfortfood,  Gevogelte,  Soep

    Noedelsoep met kip en kokos

    Leve de noedelsoepjes, toch? Wat kan dat toch zo ongelofelijk smaken. Al slurpend boven een kom warme soep hangen. I love it! De Aziatische keuken is sowieso een keuken waar ik veel inspiratie uit haal. Moet ook maar zo lekker niet zijn, hé. Als ik noedelsoep maak, keer ik meestal terug naar mijn recept voor noedelsoep met scampi en inktvis.…

  • Gevogelte,  Ovenschotels

    Ovenschotel met quinoa, broccoli en kip

    Soms moet het gewoon niet te ingewikkeld zijn, toch? Deze schotel kan je per-fect op voorhand maken en is echt heel lekker. Toen ik het aan het maken was, dacht ik ‘hmmm, komt dit wel goed?’. Zeker van de combinatie bechamelsaus en quinoa, was ik niet helemaal zeker. Maar, en er is een maar, het heeft echt goed gesmaakt. Comfortfood,…

  • Vlees

    Oosters stoofvlees met pikante paksoi

    Zoals jullie weten, ontwikkel ik regelmatig recepten voor bedrijven en ik verzorg dan ook de fotografie. Dit is zo één van de gerechtjes. Ik moet er op de blog helemaal geen reclame voor maken, maar ik vond het zo’n tof gerechtje dat ik het gewoon super graag met jullie wilde delen. Ik ontwikkelde dit receptje voor Lacroix, je weet wel,…

  • Feestdagen,  Vlees

    Aardappelwafeltjes met biefstuk en tomatencoulis

    Ja ja jaaaaa, we gaan voor een heerlijk en super lekker gerechtje vandaag. Maar echt hé, een plezier om op te eten. Mooi én lekker! Aardappelwafeltjes maakte ik al eerder op de blog en ik nam voor dit gerechtje ook hetzelfde recept, maar ik maakte ze kleiner. Met een goed wafelijzer in de aanslag, kunnen deze wafeltjes bijna niet mislukken.…

  • Comfortfood,  Wild

    Wildburger met veenbessen en gegrilde peer

    Van lekker gesproken… in die categorie mag deze wildburger zeker en vast geplaatst worden. Fingerlicking good! Onder het motto ‘het moet niet altijd uren duren om wild klaar te maken’  lanceerde Delhaize de burger van hert en balletjes van rendier. Gewoon de pan in, even bakken en klaar. Uiteraard zijn we allemaal verzot op een wildstoofpotje dat uren op het vuur…

  • Comfortfood,  Vlees

    Noedels met pepersaus en entrecôte

    Hallo! Wat een leuke opdracht ik pas heb mogen doen. Helemaal mijn ding! Het heeft niet meteen iets met de blog te maken, maar ik heb besloten toch één van de receptjes te delen. Lacroix vroeg me een tijd geleden of ik vier recepten kon ontwikkelen met hun fonds, inclusief foodstyling, fotografie,.. Kortom, alles erop en eraan. Eén van de…

  • Comfortfood,  Pasta,  Wild

    Tagliatelle met ragout van everzwijn

    Hoezee, het is feest. De leuke wildperiode komt er weer aan. Dé periode waar je heerlijke stukken vlees kan vinden in de winkel. Wild, wild, wild en nog eens wild. Hert, eend, everzwijn, hazenrug,… Noem maar op. Ondanks het feit dat ik regelmatig vegetarisch eet, leid ik zeker geen vleesloos bestaan en geniet ook ik af en toe van een…

  • Vlees

    Vogelnestjes met een salade

    Ik geloof dat de meesten onder jullie wel bekend zijn met vogelnestjes. Die dikke gehaktballen met een hardgekookt eitje in het midden, meestal nog gefrituurd en vaak vergezeld van tomatensaus en puree? Een waar bordje comfortfood, maar niet iets wat ik wekelijks, maandelijks of zelfs jaarlijks eet als ik er bij nadenk. Het is eerder een gerechtje dat je bij…