Aperitief

Aperitief: Aardbei-geitenkaashapje

Bestaat er een betere combinatie dan aardbei en geitenkaas? Ok, misschien frietjes en mayonaise of een hotdog en bicky-ajuintjes of avocado en toast of guacamole en nacho’s of jonge kaas en augurk of wortelsticks en hummus of rosbief en kroketjes of yoghurt en granola of een pannenkoek en suiker of koffie en chocolade of nutella en brood of,… Zo kan ik uiteraard nog even doorgaan, maar laten we vooral teruggaan naar de aardbei-geitenkaas combinatie die ik geweldig vind.

Ik ben sowieso nogal een fan van kaas. Feta, mozzarella, geitenkaas, kaas tussen de boterham, brie, camembert, père joseph (!), brokkelkaas, gorgonzola, kruidenkaas, smeerkaas,… Ook dit lijstje kan ik oneindig lang maken. De samenvatting is dat ik graag kaas eet. Dat toon ik nogmaals met dit lekker en simpel hapje.

Benodigdheden, voor ongeveer 12 hapjes:

12 blokjes of 1 rol geitenkaas

6 aardbeien

balsamicocrème

Bereiding:

Gemakkelijker gaat het niet worden. Was de aardbeien en snijd ze in twee. Steek ze samen met de geitenkaasblokjes of -schijfjes op een prikker. Leg alle spiesjes samen en besprenkel met balsamicocrème. Heerlijk!

Geniet ervan,

Laurence 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *