• Ovenschotels,  Vlees

    Kipspiesjes met krieltjes en feta

    Deze kipspiesjes met krieltjes en feta zijn een feestje op je bord. Waarom? Kip, krieltjes en feta,.. need I say more? Yes, I do! Want hét ingrediënt dat dit gerecht van lekker naar su-per lekker brengt, is de tapenade van halfgedroogde tomaten van Sud & Sol. Dit is een tapenade op basis van de halfgedroogde tomaten van Sud & Sol,…

  • Pan met romige pasta met spinazie en zalm
    Comfortfood,  Pasta,  Vis

    Cajun pasta met zalm en halfgedroogde tomaat

    De oplettende lezer zal deze cajun pasta met zalm en halfgedroogde tomaat zeker herkennen. Het is namelijk een topper van een pasta uit mijn tweede boek. Een cajun pasta die hier regelmatig terug op tafel komt en elke keer weer zo goed smaakt. Kies voor kwaliteit Ga voor kwaliteitsvolle ingrediënten zoals een goede linguine, een kraakvers stukje zalm en heerlijke…

  • Rijkelijk belegde ciabatta met stukjes biefstuk, paprika en gesmolten kaas.
    Comfortfood,  Lunch,  Vlees

    Steak sandwich

    Deze steak sandwich is om duimen en vingers af te likken. Super leuk om te maken en nòg leuker om op te eten. Wat heb ik ervan genoten! Een steak sandwich boordevol lekkere ingrediënten, zoals rucola, geroosterde pijnboompitten, drie soorten kaas (i love cheese!) én… de producten van Sud & Sol. Paprikafuif! Samen met de steak speelt paprika de hoofdrol…

  • Feestdagen,  Veggie

    Linzenragout

    Wat een topper, deze linzenragout. Een perfect veggie alternatief voor een stoofpotje en dus ook een ideaal gerecht om op tafel te zetten voor de veggie feestgangers bij kerst. De vegetariërs worden toch nog met de regelmaat van de klok wat verwaarloosd bij kerst. Dus ik dacht dit jaar: In plaats van mijn tweede hoofdgerecht voor kerst met vis te…

  • Comfortfood,  Feestdagen,  Vlees

    Varkensrollade met kroketjes

    Varkensrollade met kroketjes. Wat een hit van een kerst hoofdgerecht, hmm! De rollade zelf maken is een werkje, maar wel een werkje dat je op voorhand kan doen. Dus dat scheelt ook weer wat tijdens de feestelijkheden zelf. En het is best leuk om te maken. Ik heb er zelf van genoten het eens in elkaar te steken en te…

  • Feestdagen,  Vis,  Voor- of bijgerecht

    Tonijn met boontjes, spek en amandel

    Tonijn met groene boontjes en amandel. Dàt is mijn voorgerecht voor kerst dit jaar en het is echt absurd lekker. Heerlijke, boterachtige boontjes met lekker veel bieslook, spek en amandelschilfers. We have arrived in heaven! Dit is zo’n gerechtje dat ik echt elke week op het menu zou willen zetten. Ik ben zot van tonijn, zot van spek, zot van…

  • Comfortfood,  Vlees

    Hertenburger met veenbessen

    Hertenburger met veenbessen. Ik ging op mijn wekelijks ‘Tourke Delhaize’ en nam mee… Hertenburgers en veenbessensaus. Want come on,.. daar loop je niet zomaar aan voorbij zonder op zijn minst even te twijfelen of je het meeneemt of niet. Bij de Delhaize slagerij hadden ze net verse hertenburgers gemaakt en er lag een pakje veenbessensaus bij dus ik dacht: Hamburger,…

  • Soep,  Super Healthy,  Veggie

    Snelle ramen met tofu

    Een heerlijke, snelle ramen met tofu, paksoi en champignons. Te lekker en voor mij persoonlijk écht comfortfood. Een heerlijke, dampende kom soep met noedels en groentjes. Wie wordt daar nu niet helemaal happy van? Ik alvast wel! Deze variant is extra easy peasy om te maken want we werken met een voorgemaakte fond voor ramen waardoor de smaken van de…