Maak bruine boter: Laat de boter smelten in een pannetje en draai met de pan tot de boter smelt, kort kookt en dan lichtbruin wordt. Giet over in een kommetje, neem met de pannenlikker zoveel mogelijk mee uit de pan. Laat volledig afkoelen.
Meng de bruine suiker en suiker onder de boter. Klop goed los met de garde.
Voeg het vanille extract, ahornsiroop en de pompoenpuree toe en meng glad.
Voeg nu de droge ingrediënten toe: pumpkin spice, kaneel, bloem, baking soda, bakpoeder en zout. Meng tot één geheel.
Zet 30 minuten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de rietsuiker met de pumpkin spice.
Rol 15 balletjes van het deeg (een kleine 2 el per balletje) en rol dit door de rietsuiker. Leg op een vel bakpapier op de koude bakplaat.
Bak 12 minuten.
Laat volledig afkoelen en eet op!