200ggemarineerde tofu, in blokjesvervangbaar door kip, scampi,...
2wortelenin kleine blokjes
1/3witte koolin fijne slierten
1/2broccoliin kleine roosjes
1/2rode peperversnipperd
Voor de saus
50mlsojasaus
1elbruine suiker
1tl gemberpoeder
2elarachideolie
peper
Voor de afwerking
2stengelslente-uiin ringen
handjepindanoten
Instructies
Meng alle ingrediƫnten voor de saus en kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
Verhit ondertussen een flinke scheut arachideolie in een grote wokpan en voeg er de broccoli en wortel aan toe. Bak enkele minuten, zet het vuur lager en de deksel op de pan. Laat 5 minuten stomen onder de deksel.
Zet het vuur terug hoger, haal de deksel van de pan en voeg de rode peper en tofu toe. Bak enkele minuten en doe de witte kool in de pan.
Roerbak een minuutje en voeg de saus toe. Meng, roerbak nog enkele minuten op laag vuur en doe de noedels er dan bij.
Verdeel over twee borden en werk af met lente-ui en pindanoten.