Ga terug
Een gele bloemvorige kom met chiapudding afgewerkt met aardbeien, kokosrasp, chocolate chips en citroenzeste

Chiapudding met citroen en kokos

As Cooked By Ginger
Een heerlijk, fris en voedzaam ontbijtje boordevol vezels. Zeer 'gut friendly' en af te werken met alles dat je zelf het lekkerste vindt. Het perfecte basisrecept voor chiapudding!
Gang Ontbijt
Keuken Belgisch
Porties 4 porties

Ingrediƫnten
  

Voor de chiapudding

  • 240 ml kokosmelk kokosdrink, niet die uit blik
  • 120 g kokosyoghurt
  • zeste 1 citroen
  • sap 1 citroen
  • 50 g chiazaad
  • 2 tl honing of agavesiroop

Voor de afwerking

  • aardbeien
  • kokosrasp
  • chocolate chips
  • zonnebloempitten

Instructies
 

  • Meng de kokosmelk, kokosyoghurt, zeste en sap van de citroen en honing.
  • Voeg het chiazaad toe en meng goed met de garde.
  • Zet minstens 1-2u in de koelkast, liefst een nachtje.
  • Schep vervolgens de gewenste portie op en werk af met aardbeien, kokosrasp, chocolate chips en zonnebloempitten. Smakelijk!
Trefwoord Chiapudding