Chiapudding met citroen en kokos
As Cooked By Ginger
Een heerlijk, fris en voedzaam ontbijtje boordevol vezels. Zeer 'gut friendly' en af te werken met alles dat je zelf het lekkerste vindt. Het perfecte basisrecept voor chiapudding!
Gang Ontbijt
Keuken Belgisch
Voor de chiapudding
- 240 ml kokosmelk kokosdrink, niet die uit blik
- 120 g kokosyoghurt
- zeste 1 citroen
- sap 1 citroen
- 50 g chiazaad
- 2 tl honing of agavesiroop
Voor de afwerking
- aardbeien
- kokosrasp
- chocolate chips
- zonnebloempitten
Meng de kokosmelk, kokosyoghurt, zeste en sap van de citroen en honing.
Voeg het chiazaad toe en meng goed met de garde.
Zet minstens 1-2u in de koelkast, liefst een nachtje.
Schep vervolgens de gewenste portie op en werk af met aardbeien, kokosrasp, chocolate chips en zonnebloempitten. Smakelijk!