Noedelsalade met pindadressing
As Cooked By Ginger
Een heerlijke, smaakvolle en gezonde noedelsalade met pindadressing. Een gerechtje dat je volledig op voorhand kan klaarmaken en op je werk mee kan uitpakken. Smakelijk!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
Gang Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Aziatisch
Voor de noedelsalade 130 g udonnoedels 2 wortelen geschild, in blokjes 1 rode paprika in blokjes 140 g edamame 1/3 komkommer in blokjes 2 stengels lente-ui in ringen 10 kerstomaten in vier gesneden 2 el sesamzaadjes Voor de dressing 60 g pindakaas 2 el sojasaus 1 tl ahornsiroop 1 tl sesamolie 1 el rijstazijn 50 ml lauw water 1/4 tl gemberpoeder 1 el limoensap peper
Kook de udonnoedels gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
Snijd tijdens het koken van de noedels al uw groentjes.
Meng de noedels met de wortel, paprika, edamame, komkommer, lente-ui en kerstomaten.
Meng alle ingrediƫnten voor de dressing met de garde en giet onder de salade. Meng goed.
Voeg de sesamzaadjes toe en meng nog een laatste keer. Serveer meteen of laat eerst een uurtje koud worden in de koelkast. Smakelijk!