Verhit een scheut olijfolie en bak de sjalot glazig. Voeg de kip toe en kruid met paprika- en currypoeder en peper en zout. Korst aan in enkele minuten.
Voeg vervolgens de groene en rode paprika toe, samen met de champignons. Bak een vijftal minuten. Zet het vuur wat lager zodat de groentjes en de kip kunnen garen zonder aan te branden.
Doe de tomatenpuree bij het geheel en bak een minuutje mee. Roer goed.
Voeg de tomatenblokjes toe en stoof totdat het geheel een sausje wordt. Roer regelmatig en voeg de spinazie toe. Laat slinken.
Kruid met peper, zout en de kurkuma en meng nog eens goed.
Schep alles in een ovenschotel. Verdeel de mozzarella over het geheel. Bak 10 minuten of totdat de mozzarella goudbruin is. Serveer.
Notities
Deze schotel is lekker om zo te eten, maar je kan hem ook serveren met rijst of brood.
Experimenteer gerust met kruiden als tijm, gember, rozemarijn,.. Laat je creativiteit de vrije loop.