Doe de arachideolie in een grote kookpot en voeg er de gember, rode peper en champignons aan toe. Kruid met peper en roerbak enkele minuten.
Snijd ondertussen de stengels van de paksoi in schijfjes en de blaadjes in slierten. Houd van elkaar gescheiden.
Voeg de stengels toe aan de pot en roerbak enkele minuten mee.
Giet vervolgens de ramen bouillon bij de groentjes. Voeg meteen ook de sojasaus, suiker en sesamolie toe.
Voeg de blaadjes van de paksoi toe en meng. Wanneer de soep kookt, mag het vuur lager zodat de soep kan pruttelen.
Voeg de blokjes tofu toe en warm door.
Kook de eitjes 7-8 minuten.
Neem er twee diepe borden bij en verdeel er de gekookte noedels over. Giet daarover de ramen.
Pel de eitjes, snijd doormidden en leg ze in de soep. Leg enkele blaadjes geroosterde nori in de soep en werk nog af met lente-ui, sesamzaadjes en eventueel wat extra sesamolie. Laat het smaken!