Smelt een klontje boter in een steelpan en voeg de quinoa toe.
Roerbak een minuutje en giet er de witte wijn en groentebouillon bij. Laat inkoken tot het vocht volledig opgenomen is.
Voeg er vervolgens de pompoenpuree en parmezaan aan toe en meng goed.
Kruid af met peper en zout.
Bak de boschampignons aan in een flinke klont boter en voeg er de salie aan toe.
Wanneer de champignons goudbruin gebakken zijn, kruid ze dan met peper en zout. Haal er enkele champignons uit voor de afwerking.
Meng en giet de room bij de boschampignons. Laat even koken tot je een smeuïg geheel krijgt.
Voeg toe aan de quinoa en meng goed.
Neem er vier bordjes bij en gebruik een garneerring om de quinoa te dresseren.
Vul de garneerring op, druk aan en verwijder de ring. Herhaal met alle vier de bordjes.
Werk af met de champignons die je uit de pan haalde, de geroosterde hazelnoten, rucola, parmezaan, peper en een kleine drizzle olijfolie. Smakelijk!