Hertenburger met veenbessen
As Cooked By Ginger
Wat een lekkere hertenburger met veenbessen. De combinatie van hert, veenbessen, Cambozola en peer = heaven!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Belgisch
- 2 hertenburgers
- 2 hamburgerbroodjes naar keuze
- 2 schijfjes Cambozola
- 4 schijfjes peer
- 1 handje veldsla
- 4 el veenbessensaus
- boter
Bak de hertenburgers aan in boter. Korst aan op hoog vuur en laat verder garen op middelmatig vuur.
Wanneer je het vuur lager zet, mag je de schijfjes peer bij in de pan leggen en op elke burger een schijfje Cambozola leggen. Bak de peer aan beide kanten.
Rooster je broodje in de oven of in de broodrooster en warm je veenbessensaus wat op (niet té warm).
Lepel een beetje veenbessensaus op het onderste broodje. Leg daarop een handje veldsla en daarop de hertenburger met Cambozola. Leg daarop één of twee schijfjes peer (naar keuze) en eindig met een lepeltje veenbessensaus.
Hoedje van het burgerbroodje erop en laat het smaken!
Trefwoord Hamburger, Veenbessen, Wild