Ga terug

Naanpizza met champignons

Een toppertje, deze naanpizza met champignons. Een stukje naanbrood belegd met kaas en kruidige champignons, afgebakken in de oven. Te lekker!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Aperitief, Lunch
Keuken Belgisch
Porties 1 persoon

Equipment

  • Oven

Ingrediënten
  

  • 1 teentje look versnipperd
  • 60 g champignons in schijfjes
  • 1/2 tl tijm
  • 1 stuk naanbrood
  • 50 g geraspte kaas mozzarella of emmentaler
  • 20 g geraspte parmezaan
  • 1/2 tl oregano
  • 2 stengels verse peterselie versnipperd
  • peper, zout
  • boter, olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Smelt een klontje boter in een grote pan en voeg er de look en champignons aan toe. Kruid stevig met peper, zout en de tijm en bak goudbruin. Laat lichtjes afkoelen.
  • Smeer het naanbrood in met een dun laagje olijfolie. Verdeel daarover de geraspte kaas.
  • Leg daarop de gebakken champignons en strooi daarover de parmezaan en oregano.
  • Bak 8 minuten in de oven of totdat de kaas volledig gesmolten is en goudbruin begint te worden.
  • Werk af met versnipperde peterselie en eet meteen op. Smakelijk!
Trefwoord Naanbrood, Naanpizza