Pesto omelet
As Cooked By Ginger
Een heerlijke, smaakvolle pesto omelet die super snel klaar en heel gemakkelijk om te maken is. Een top lunch!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Lunch, Ontbijt
Keuken Belgisch
- 150 g verse spinazie
- 4 eieren
- 1 el groene pesto
- 60 g geraspte mozzarella
- 20 g geraspte parmezaan
- peper, zout
- boter
Hak de spinazie grof en bak aan in een beetje boter en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.
Breek de eitjes in een mengkom. Voeg de spinazie er toe aan, samen met de pesto en geraspte mozzarella. Kruid stevig met peper en zout en meng goed.
Smelt een klontje boter in de pan en giet er het eimengsel bij.
Laat op een middelmatig vuurtje garen met de deksel op de pan. Wanneer het ei bijna gaar is, strooi dan de parmezaan over het ei. Zet de deksel terug op de pan en laat volledig doorgaren.
Eet meteen op. Gewoon zo, met een slaatje of met een stukje brood. Laat het smaken!