120mlroomvolle room heeft voorkeur, maar naar keuze
240gkorte pastagaartijd = 10 min
250gspinazieverse
125gmozzarella
geraspte parmezaanvoor de afwerking, hoeveelheid naar keuze
peper, zout
olijfolie
Instructies
Verhit een flinke scheut olijfolie in een grote pan met hoge randen en bak er het gehakt in aan.
Kruid het gehakt met peper, zout, paprikapoeder, oregano en chilipoeder.
Voeg de bouillon, tomatenblokjes en room toe wanneer het gehakt gaar is. Meng en voeg de (ongekookte) pasta toe. Meng en breng aan de kook.
Kook 10 minuten en roer af en toe. Voeg de spinazie toe wanneer de pasta gaar is en laat volledig slinken.
Zet het vuur laag en scheur de mozzarella in stukken. Verdeel over de pasta en zet de deksel op de pan. Laat de kaas smelten en haal de pasta van het vuur.
Verdeel over de borden en werk af met geraspte parmezaan. Smakelijk!