Snickers Cookies
As Cooked By Ginger
Heerlijke, dikke Snickers cookies boordevol pindakaas, chocolade en pindanoten. Je wilt ze geproefd hebben!
Gang Gebak
Keuken Belgisch
- 300 g bloem gezeefd
- 80 g suiker
- 1,5 tl bakpoeder
- snuf zout
- 120 g pindakaas
- 60 g boter gesmolten
- 1 ei
- 180 ml melk
- 250 g Snickers in kleine stukjes
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de bloem met de suiker, bakpoeder en zout.
Meng in een aparte kom de pindakaas met de gesmolten boter, ei en melk. Klop met de garde tot één glad geheel.
Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge en meng tot een stevig beslag.
Voeg de stukjes Snickers toe aan het beslag en kneed het eronder. Zet het deeg minstens 30 minuten in de koelkast.
Rol balletjes van het beslag en leg ze op de bakplaat. Druk heel zachtjes plat (niet teveel) en bak 12-14 minuten.
Laat volledig afkoelen en eet op!
Trefwoord Koekjes, Snickers