Doe de bloem, suiker, vanillesuiker, bakpoeder en zout in de keukenmachine en meng.
Voeg de zachte boter toe en meng tot een kruimelachtig deeg.
Voeg de eidooiers toe en kneed tot één deegbal. Wikkel in plasticfolie en laat 30-60 minuten rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Kneed het deeg wat los, bebloem je werkvlak en rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 1/2 cm. Steek met de vormpjes koekjes uit het deeg en leg ze op een vel bakpapier op de bakplaat.
Bak de koekjes 12-14 minuten. Wanneer de randjes licht goudkleurig zijn, zijn ze al goed!
Laat de koekjes volledig afkoelen en raak ze in de tussentijd zeker niet aan. Laat ze maar gewoon lekker liggen.
Smelt voor de afwerking de pure chocolade (zie tips boven deze receptkaart) en dip de koekjes erin. Dip ze zoals je zelf wilt, maar je kan naar de foto's kijken ter inspiratie.
Besprenkel meteen met de sprinkles en verkruimelde candy canes en laat vervolgens opstijven in de koelkast.
Als de chocolade hard geworden is, zijn de koekjes klaar. Enjoy!