Ga terug

Aardappelsalade met feta en rode kool

As Cooked By Ginger
Een frisse, gezonde aardappelsalade met feta en rode kool. Dé bekende aardappelsalade in een nieuw jasje!
Totale tijd 40 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Belgisch
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 14 krielaardappelen in 2 of 4 gesneden
  • 80 g feta
  • 1/3 rode kool
  • 14 stengels bieslook versnipperd
  • 8 stengels peterselie versnipperd
  • 3 el rode wijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • peper, zout

Instructies
 

  • Kook de krieltjes gaar in een tiental minuten, spoel meteen onder koud water en laat volledig afkoelen.
  • Verkruimel de feta bij de afgekoelde aardappelen.
  • Snijd de rode kool in flinterdunne repen mbv de mandoline en voeg toe aan de salade, samen met de bieslook en peterselie. Meng.
  • Meng de rode wijnazijn met de olijfolie en kruid stevig met peper en zout. Giet over de salade en meng goed.
  • Bewaar in de koelkast totdat je gaat eten.
Trefwoord Aardappelen, Feta, Rode kool