Ga terug

Pindakaasfudge

As Cooked By Ginger
Heerlijke, smeuïge pindakaasfudge met pecannoten die zorgen voor een lekkere crunch en chocolade die het geheel nog verrukkelijker maakt.
Totale tijd 1 dag
Porties 16 blokjes

Ingrediënten
  

  • 100 g pindakaas
  • 40 ml honing lopende
  • 25 g kokosolie
  • 1 snuf zeezout
  • 40 g pecannoten grof gehakt
  • 50 g pure chocolade

Instructies
 

  • Meng de pindakaas en honing met de garde.
  • Smelt de kokosolie en voeg toe aan de pindakaas.
  • Voeg een snufje zeezout toe en vervolgens de pecannoten. Meng tot één geheel.
  • Leg een stukje bakpapier in een klein bakblik of klein vierkant schoteltje. Giet het beslag erin.
  • Smelt de pure chocolade en sprenkel over het geheel. Bewaar minstens vier uur tot een nachtje in de koelkast.
  • Snijd in ongeveer 16 vierkantjes.