Zoete broodrolletjes met appel en kaneel
As Cooked By Ginger
Heerlijke, zoete broodrolletjes met appel en kaneel. Crunchy aan de buitenkant met zachte appel aan de binnenkant. Te lekker!
Gang Gebak, Ontbijt, Snack
Keuken Belgisch
- 6 witte boterhammen
- 3 el boter
- 6 el suiker
- 2 tl kaneel
- 1 appel geschild, in kleine blokjes
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de suiker en kaneel. Schep 1 el bij de appelblokjes en meng. Verdeel de rest over een plat bord.
Leg de boter op een plat bord en smelt in de microgolfoven.
Snijd de korsten van de boterhammen en rol de boterhammen plat met de deegrol.
Leg aan één kant van de uitgerolde boterham een streepje appelblokjes en rol strak op. Haal het rolletje door de boter en vervolgens door de kaneelsuiker. Leg op de bakplaat.
Doe dit met alle boterhammen en bak ze vervolgens 15 minuten. Laat afkoelen en serveer.
Trefwoord Appel, Brood, Kaneel