Ga terug

Snickers Cookies

As Cooked By Ginger
Heerlijke, dikke Snickers cookies boordevol pindakaas, chocolade en pindanoten. Je wilt ze geproefd hebben!
Gang Gebak
Keuken Belgisch
Porties 14 koekjes

Equipment

  • Oven
  • Bakplaat

Ingrediënten
  

  • 300 g bloem gezeefd
  • 80 g suiker
  • 1,5 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • 120 g pindakaas
  • 60 g boter gesmolten
  • 1 ei
  • 180 ml melk
  • 250 g Snickers in kleine stukjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Meng de bloem met de suiker, bakpoeder en zout.
  • Meng in een aparte kom de pindakaas met de gesmolten boter, ei en melk. Klop met de garde tot één glad geheel.
  • Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge en meng tot een stevig beslag.
  • Voeg de stukjes Snickers toe aan het beslag en kneed het eronder. Zet het deeg minstens 30 minuten in de koelkast.
  • Rol balletjes van het beslag en leg ze op de bakplaat. Druk heel zachtjes plat (niet teveel) en bak 12-14 minuten.
  • Laat volledig afkoelen en eet op!
Trefwoord Koekjes, Snickers