Ga terug

Feestchocolade

As Cooked By Ginger
Homemade feestchocolade voor dat toetje bij de koffie. Gemakkelijk aan te passen aan de verschillende feestdagen!
Totale tijd 45 minuten
Gang Dessert, Gebak
Keuken Belgisch
Porties 10 personen

Ingrediƫnten
  

  • 250 g pure chocolade
  • 30 g geroosterde hazelnoten grof gehakt
  • 30 g nougat in stukjes
  • 100 g witte chocolade
  • gouden suikersiroop
  • feestelijke sprinkles

Instructies
 

  • Smelt de pure chocolade en spreid uit in een dikke laag op een vel bakpapier.
  • Strooi er de hazelnoten en nougat over en zet 15 minuten in de koelkast.
  • Smelt de witte chocolade en sprenkel over de pure chocolade. Voeg meteen enkele streepjes gouden siroop toe en de feestelijke sprinkles.
  • Laat nog even hard worden in de koelkast en breek in stukken.
Trefwoord Chocolade, Feestelijk