Truffels met walnoot
As Cooked By Ginger
Heerlijke truffels met walnoot en melkchocolade. Leuk om te serveren bij de koffie als onderdeel van een lekker menu.
Gang Dessert, Gebak
Keuken Belgisch
- 50 g boter zacht
- 2 el ahornsiroop
- 1 zakje vanillesuiker
- 175 g poedersuiker
- 150 g walnoten geroosterd, in grove kruimels
- 250 g melkchocolade
- 50 g pure chocolade
Klop de boter, ahornsiroop, vanillesuiker en poedersuiker op met de elektrische garde.
Spatel de walnoten eronder en zet 30 minuten in de koelkast.
Rol balletjes van het beslag en zet opnieuw 30 minuten in de koelkast.
Smelt de melkchocolade en dip de balletjes in de chocolade. Leg op een bakpapier en zet 15 minuten in de koelkast.
Smelt ondertussen de pure chocolade en sprenkel deze over de truffels. Bewaar in de koelkast.
Trefwoord Chocolade, Truffels, Walnoot