Klop de boter en de suiker stevig op en voeg 1 voor 1 de eieren toe. Meng steeds tussendoor.
Voeg de zonnebloemolie toe en meng. Vervolg met de dulce de leche en vanilleextract.
Meng bloem, bakpoeder en zout in een aparte kom. Voeg de helft toe aan het beslag, gevolgd door de helft van de melk, de rest van de bloem en de rest van de melk. Meng steeds tussendoor.
Doe muffinpapiertjes in je muffinplaat. Verdeel het beslag over de 12 gaatjes en bak 20-25 minuten. Laat nadien volledig afkoelen.
Meng de roomkaas, ricotta en poedersuiker. Klop de volle room stijf en spatel voorzichtig onder de kaasmengeling. Laat minimum 30 minuten opstijven in de koelkast.
Wanneer de muffins afgekoeld zijn, doe je de frosting in een spuitzak en spuit je toefjes op de muffins. Werk af met brésiliennenootjes en serveer.