Geroosterde venkelsalade met feta
As Cooked By Ginger
Een heerlijke geroosterde venkelsalade met feta en olijven. Een ultiem gerechtje met koelkastrestjes. Delicious!
Voorbereidingstijd 30 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 45 minuten min
Gang Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Belgisch
- 1 venkel
- 3 wortelen
- 50 g gepelde pistaches grof gehakt
- 2 handjes gemengde sla
- 10 groene olijven schijfjes
- 100 g feta
- olijfolie
- 1 el honing
- peper, zout
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de venkel en wortelen in repen en doe ze in een mengkom. Besprenkel met olijfolie en honing, kruid met peper en zout en meng.
Spreid uit over de bakplaat, zet 30 minuten in de oven en laat afkoelen.
Verdeel de gemengde sla over een schotel en sprenkel er wat olijfolie op. Verdeel daarover de geroosterde groentjes en verkruimel daar de feta over.
Strooi de olijven en pistaches over de salade. Serveer!
Trefwoord Feta, Salade, Venkel