Ga terug

Chocoladerepen met amandel

As Cooked By Ginger
Lekkere chocoladerepen met amandel. Eventueel te pimpen met Rice Krispies. Een heerlijke, snelle snack. Ideaal met een tasje koffie!
Totale tijd 1 uur 15 minuten
Gang Dessert, Gebak, Snack
Keuken Belgisch
Porties 12 repen

Ingrediënten
  

  • 150 g pure chocolade
  • 100 g amandelen
  • 1 snuf zeezout

Optioneel

  • 20 g Rice Krispies

Instructies
 

  • Smelt de chocolade in de microgolfoven. Zet telkens 30 seconden in, roer om met de pannenlikker en herhaal totdat de chocolade volledig gesmolten is.
  • Voeg de amandelen en Rice Krispies (indien gewenst) toe. Meng totdat alles onder de chocolade zit.
  • Leg een vel bakpapier op een bord en spatel het beslag erop. Verdeel gelijkmatig met je pannenlikker en vorm tot een vierkant van 1-2 cm dikte. Zet één uur in de koelkast.
  • Breek in stukken en serveer.
Trefwoord Amandelen, Chocolade