Ga terug

Naanpizza

As Cooked By Ginger
Een heerlijke naanpizza die doet watertanden. Een stukje naanbrood met tomatensaus en al je favoriete toppings. Hmmm, genieten!
Voorbereidingstijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Belgisch
Porties 1 naanpizza

Equipment

  • Oven

Ingrediënten
  

  • 1 stuk naanbrood
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 el olijfolie
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • peper, zout
  • 1 handvol geraspte kaas bv mozzarella, Italiaanse mix
  • 6-8 kerstomaten gehalveerd
  • 6 blaadjes verse basilicum
  • 1 handje parmezaan geraspt

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Meng de tomatenpuree met de olijfolie en Italiaanse kruiden. Kruid met peper en zout en meng. Smeer het uit over het naanbrood.
  • Strooi er de geraspte kaas over en leg daarop de gehalveerde kerstomaten met de binnenkant naar boven.
  • Leg de basilicum tussen de kerstomaatjes door en bestrooi het geheel met de parmezaan.
  • Besprenkel met wat olijfolie en eventueel wat extra Italiaanse kruiden of oregano.
  • Bak 7-8 minuten of totdat de kaas gesmolten en goudbruin is. Serveer meteen!
Trefwoord Naanbrood, Pizza