Ga terug

Hazelnootwafels

As Cooked By Ginger
Lekkere en smaakvolle hazelnootwafels. Gemakkelijk te maken en ook héél gemakkelijk om op te eten ;-) Enjoy!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Gebak
Keuken Belgisch
Porties 14 wafels

Ingrediënten
  

  • 70 g Zùsto
  • 3 eieren
  • 280 ml melk
  • 2 tl vanilleextract
  • 100 g boter gesmolten en afgekoeld
  • 100 g hazelnootmeel
  • 200 g patisseriebloem of speltmeel
  • 1 tl bakpoeder

Instructies
 

  • Meng de Zùsto met de eieren. Klop stevig los met de garde.
  • Voeg de melk en het vanilleextract toe. Meng en giet de gesmolten boter erbij. Meng tot één geheel.
  • Voeg de patisseriebloem, hazelnootmeel en bakpoeder toe en meng tot een glad beslag. Laat rusten en verhit je wafelijzer.
  • Gebruik ongeveer 1/2 pollepel per wafel en bak 4 minuten.
  • Laat afkoelen op een rooster en serveer.
Trefwoord Hazelnoot, Wafels