Snacks

Bosbessen-yoghurtrepen

Het is bijna lente. Bij-na. We kunnen hem/haar bijna proeven en dat is ook aan de gerechtjes te zien. Tijd om de winterkost stilletjes aan achter ons te laten, hoe heerlijk het ook is. Vandaag dus een frissere snack of dessertje op de blog. Het is een gezonde snack, om de kleine hongertjes te stillen. Want die hebben we. Plots een beetje honger, maar nog geen etenstijd en stiekem zin in iets zoet. Voilà, dan heb ik de oplossing. Graag gedaan. Het is wel een beetje een smodderboel en je kan best een servetje bij de hand hebben, maar smakelijk is het wel. Enjoy!

image

Benodigdheden:

2 potjes Griekse yoghurt

bosbessen

honing

Bereiding:

Dit is bijna té gemakkelijk, maar dat moet ook kunnen. Doe de yoghurt in een mengkom. Voeg de bosbessen toe en spuit er wat honing bij. Meng en doe in een met bakpapier bedekte schotel. Zet in de diepvries voor een nachtje. Breek het de volgende dag in stukken en bewaar in een zakje in de diepvries.

Heerlijk om zo te eten, maar je kan ze ook gebruiken voor een smoothie of opnieuw laten smelten als je plots zonder yoghurt zit en er echt nood aan hebt als ontbijt.

Enjoy!

image

 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *