Lunch,  Maar dat is tof!

‘On the go’ party met BergHOFF + Winactie!

Hebben jullie de nieuwe producten van BergHOFF al gezien? Ik liet ze al een paar keer passeren via mijn Instagram. Ondertussen heb ik ze wat kunnen testen en ze zijn geweldig. Het gamma is gebaseerd op onze ‘On The Go’ levensstijl. We zijn vaak lange dagen van huis weg, maar willen toch steeds meer ook een gezonde levensstijl. Stoppen aan een tankstation voor een stuk pizza of een worstenbroodje, dat willen we eigenlijk niet meer. Maar het is altijd zo’n gedoe om je goed voor te bereiden en alles in bakjes mee te nemen om het dan onhandig in de auto of ergens op een bankje op te eten.

IMG_3596

BergHOFF zegt ‘NO MORE’ en ontwikkelde binnen hun LEO-lijn enkele hele leuke goodies om die voeding on the go en het bewaren van je voeding thuis (storage) een stuk aangenamer en gemakkelijker te maken. Zo heb je bijvoorbeeld een leuk en mooi potje (mijn favorietje) waar je onderin bvb je yoghurt kan bewaren en bovenin je granola. Zo kan je genieten van krokante granola wanneer het tijd is om aan je ontbijtje of snack te beginnen. Je kan er ook salade en dressing in doen, natuurlijk. Dat is hoe je het zelf graag wilt.

IMG_3594

Er zit ook een leuke lunchbox in het gamma, een thermos, een to go mok, een beker waar je soep 6u warm in blijft en nog zoveel meer. Het storage gamma bevat vele mooie producten waar je je voeding in kan opbergen. De inhoud van de donkerblauwe kan je vacuüm trekken zodat je groentjes en fruit langer vers blijven.

IMG_3593
Het volledige gamma LEO On the Go & Storage

Waarom vertel ik jullie dit allemaal? Wel, om verschillende redenen.
1) Ten eerste weten jullie dat ik de producten van BergHOFF heel goed, gebruiksvriendelijk en mooi vind.
2) Ten tweede kan je vanaf 29/03 tot 06/06 bij Delhaize sparen voor deze producten zodat je ze met korting kan kopen.
3) En TEN DERDE geef ik zomaar een volledig pakket LEO ‘On The Go’ en ‘Storage’ producten weg. Ga snel naar mijn Instagram om mee te doen! Joepie!

IMG_3858

Wie weet ben jij wel de gelukkige die snel van al deze leuke goodies gebruik kan maken. Dit hier is de lunchbox die twee delen heeft die je van elkaar kan afsluiten en een handig bestek-setje. In dat roze rubberen houdertje zit een mes, vork en lepel. I-de-aal. Ik vind het alvast een knap design.

Geef ik jullie meteen dan ook maar een leuk receptje mee? Alé dan, omdat jullie het zijn 😉 In de lunchbox zit een bulgursalade met lente-ui, amandelen, kikkererwten, granaatappel en munt. Je moet je bulgur gewoon afkoken, de rest van de ingrediënten erbij doen en dan wat olijfolie en citroensap erover doen. Kruiden met peper en een beetje zout, goed mengen en klaar. Een geweldig lekkere, simpele, gemakkelijke en frisse lunch. Nomnom!

Doen jullie allemaal mee met de wedstrijd? Voor degene die mijn Instagram nog niet kennen: https://www.instagram.com/ascookedbyginger/?hl=nl

Vele groetjes,

Laurence

IMG_3857
Om jullie meteen dan ook een zicht op mijn 26 weken oude babybumpje te geven 😉 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *