-
Kip met parmezaan en tomatensaus
Deze kip met parmezaan en tomatensaus is su-per lekker. Het is gebaseerd op ‘Chicken parmesan’ een gerechtje dat in de States heel populair is. Ik maakte het nooit eerder zelf tot ik bij Delhaize naar de ‘Kleine Leeuwtjes’ op zoek was. Kleine Leeuwtjes? Yes! Delhaize heeft een groot aantal producten met het label ‘Kleine Leeuwtjes’ dit wil zeggen dat je…
-
Risotto van boschampignons met coquilles
Christmas is in the air. En deze risotto van boschampignons met coquilles is echt een topper van formaat voor kerst. Vlees-vis-veggie Elk jaar voorzie ik voor mijn kerstmenu één hoofdgerecht met vlees en één hoofdgerecht met vis. Veel mensen die geen vlees eten, eten toch nog vis. Moesten er enkele mensen aan tafel toch ook geen vis en schaaldieren eten,…
-
Gratin dauphinois
Ik heb al vaak gratin gegeten in mijn leven, maar deze is toch wel de lekkerste gratin dauphinois everrrr. Ik mixte een beetje alle goede eigenschappen van de verschillende gratins die ik al in mijn leven at samen en creëerde er deze topper mee. Toen we in Amerika woonden, moesten we het bij kerst zonder kroketten stellen. Dat bestaat daar…
-
Ossenhaas met saus van vijg en balsamico
Ossenhaas met saus van vijg en balsamico. Een kwaliteitsvol stuk ossenhaas ingepakt met spek gegaard tot perfectie, met een lekkere frisse salade on the side en een zoetzure saus van balsamico en vijgen. Lekker? Zéér lekker! Kerstmenu Dit gerecht maakte ik als onderdeel van mijn kerstmenu. We zitten al aan drie hapjes, een voorgerecht met vlees en een veggie voorgerecht…
-
Ravioli met boschampignons
Hallo daar, we gaan weer aan een lekker gerechtje beginnen. Deze ravioli met boschampignons is té lekker. De roomsaus met boschampignons gaat perfect samen met de cacio e pepe (kaas en peper) ravioli (te koop bij Delhaize). Je kan bij gerechten zoals deze natuurlijk kiezen voor welke raviolivulling je gaat, maar deze cacio e pepe is alvast zeker een aanrader.…
-
Hummus met gehakt en champignons
Deze hummus met gehakt en champignons is een mega multifunctioneel gerecht. Waarom? Wel, je kan het op veel verschillende momenten serveren. Het is een gerechtje voor elk moment van de dag. Zo kan je het prima als lunch eten met wat crackers of brood erbij. Je kan het als onderdeel van een hartige brunchtafel serveren maar je kan het ook…
-
Pasta met worst en paprika
Deze pasta met worst en paprika is niet zomaar een pasta met worst en paprika want we gaan voor vegan worstjes vandaag! Verklaar u nader, Ginger Wel, het is flexi-maand bij Delhaize vandaag. Tijdens deze maand worden veggie en vegan producten extra in de kijker gezet om mensen aan te sporen af en toe eens voor veggie of vegan te…
-
Sla wraps met zalmsalade
Wat een gezond maaltje, deze sla wraps met zalmsalade. Het is ook een voedzaam en vullend gerecht omdat we rijst toevoegen aan onze zalmsalade. Zo krijgen we toch nog wat extra energie binnen om de dag door te komen. Want ik eet dit namelijk heel graag als lunch. Je kan de zalmsalade met rijst perfect op voorhand klaarmaken, waardoor de…
-
Salade met linzen en avocado
Deze salade met linzen en avocado is een verrassende combinatie die bijzonder goed smaakt. Als basis gebruik ik tarwekorrels, aangevuld met linzen en avocado. Een super voedzame lunch die je met een gevuld gevoel achterlaat. Tarwe, linzen en avocado Je denkt misschien: wat een gekke combinatie maar oh wat werkt ie zo goed. Er zitten ook nog gedroogde veenbessen onder…
-
Noedelsalade met pindadressing
Deze noedelsalade met pindadressing is hét perfecte lunchgerecht. Je kan het volledig op voorhand klaarmaken, het blijft 2 dagen goed in de koelkast en is gewoon superlekker! Bovendien is het goedkoop, gezond en heel gemakkelijk om te maken. Wat wilt een mens nog meer? Multifunctioneel Je kan dit lunchgerecht ook perfect als avondmaal eten. Als je een lichter avondmaal zoekt,…