Mijn boek

Comfortfood zonder schuldgevoel is een boek over écht lekker eten. Of het nu lekker licht, lekker vettig of lekker zoet is. In de keuken van Laurence kan en mag alles, maar is een goede balans van groot belang. Luisteren naar je lichaam is de manier om je goed te voelen bij wat je eet. Bewust en aandachtig eten zorgt ervoor dat je kan genieten van je maaltijd, en dat is wat telt. Daarom zal je in het boek enkel smakelijke gerechtjes tegenkomen waar je vrolijk van wordt. Of het nu een lichte salade, een lekker zoet gebakje of een ovenschotel boordevol kaas is, de gerechten hebben één ding gemeen: ze zijn 100% comfortfood om van te genieten, zonder schuldgevoel natuurlijk.

Mijn boek kopen? Joepie!

Let op! Online is mijn boek uitverkocht maar je kan het nog in verscheidene Standaard Boekhandels vinden. Check het hier! Ook in de Fnac is hij in enkele gemeenten nog verkrijgbaar. Bekijk hier de voorraad in de winkels. 

Wil je mijn boek nog graag maar vind je het niet? Geef dan zeker een seintje aan je boekhandel en/of mijn uitgeverij Borgerhoff-Lamberigts en wie weet kunnen zij nog wel een exemplaar vinden voor je. 

Bedankt voor je interesse in mijn boek!

Liefs,

Laurence