-
‘De Bewuste Visweek’ & het aanmoedigen van duurzaamheid
De bewuste vis wat? Ja, jullie horen het goed. Het is ‘De Bewuste Visweek‘ van 25/09/2017 tot en met 01/10/2017. Dat klinkt natuurlijk heel erg ecologisch verantwoord en duurzaam, maar wat is dat nu eigenlijk? De Bewuste Visweek is een initiatief van het Aquaculture Stewardship Council (ASC); het Marine Stewardship Council (MSC) en WWF België. In deze week worden de…
-
Eten voor het goede doel: ‘Maastricht aan Tafel’
Eten voor het goede doel. Dat klinkt toch wel heel erg plezant, niet? Én je mag lekker smullen én je doet er een ander nog een plezier mee ook. Maar ‘Maastricht aan Tafel’, wat is dat nou precies? Wel, het is een project dat loopt van 6 tem 20 augustus 2017 in Maastricht. Je kan in de meer chique en…
-
Top 10 gerechtjes van 2016
Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik wil deze post beginnen met jullie allemaal heel erg te bedanken voor de steun en foodie-liefde. De leuke berichtjes, het enthousiasme en de steun voor de blog zijn absoluut geweldig en ik ben jullie er allemaal eeuwig dankbaar voor. Zonder jullie lezers zou het moeilijk worden om het te blijven doen! Het bloggen wordt voor mij…