As tested by Ginger

Nog eens over die gezonde pannen: Make the Switch!

Jullie weten nog wel dat ik het een tijdje geleden gehad heb over hoe potten en pannen ook gezond of ongezond kunnen zijn. Een kleine opfrissing nodig? Je leest het alvast hier!

Vandaag gaan we wat dieper in over waarom ik die switch gemaakt heb. GreenPan sprak me een tijdje geleden aan over die campagne. Ik was meteen geïnteresseerd omdat ik mezelf nooit echt de vraag gesteld had hoe gezond of ongezond mijn cookware was. Net zoals zovelen van ons, ben ook ik bezig met gezonde voeding, bewust minder vlees eten, seizoensgebonden koken en zo verder, maar uiteindelijk begint gezonder koken toch wel met een gezonde pan. De pannen van GreenPan hebben een keramische antikleeflaag gemaakt obv natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Ze bevatten géén schadelijke chemische stoffen.

Make the switch-pan

Dé Make the Switch Pan (zie foto) is zo één van die pannen, met een keramische antikleeflaag. De handgreep blijft koel (geen verbrande pollekes dus) en ze wast gemakkelijk af.

Ik kook ondertussen een paar maanden met de pannen en ben er tot nu toe best tevreden van. Ze verwarmen snel en gelijkmatig, branden niet aan en ze zijn echt super snel proper. Ik ben zo geen enthousiaste afwasser, dus dat vind ik wel een pluspunt.

Wat denken jullie ervan? Maken jullie mee de switch naar gezondere potten en pannen? Zo ja, dan heb ik nog een leuk cadeautje voor jullie…

Met de code laurence30 krijg je 40% korting op alle Featherweights stoofpotten (gemaakt van gietaluminium waardoor ze een stuk lichter zijn dan gietijzeren potten zonder verlies aan kwaliteit ) en 30% korting op de Mayflower collectie (dat zijn de mooie groene pannen, zoals degene die ik vast heb op de foto). Ook de mooie en handige ‘Make the switch pan’ kan je aan een smakelijk prijsje krijgen. ACTIE IS GELDIG VAN 16/09/2019 TEM 31/10/2019. Enkel met deze code en op deze website.

Veel kookplezier!

X

Laurence

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *