As tested by Ginger

As tested by Ginger: Yes it’s Pizza

Is it pizza? Yes it is! Onze tanden zetten in een lekkere pizza, dat doen we allemaal wel een keertje graag. Ik maak hem soms zelf, soms bestel ik hem en soms pik ik eentje uit het diepvriesvak in de winkel. Als jonge mama, die meer dan voltijds uren draait met twee jobs en een drukbezette husband, kan ik zo’n diepvriespizza van tijd tot tijd wel gebruiken. Als er dan ook nog een extra portie groentjes aan toegevoegd wordt, ja, dan is deze Ginger toch net dat tikkeltje blijer met haar pizza. 

Ik had het genoegen de nieuwe pizza’s ‘Yes It’s Pizza’ van Dr. Oetker te testen. Ze hebben drie nieuwe pizza’s met een bodem van groentjes. Welke smaken vraag je?

  • Yes It’s Pizza Cauliflower base
  • Yes It’s Pizza Spinach base
  • Yes It’s Pizza Beetroot base 

Ik testte voor jullie de variant met spinazie en die met bietjes uit. Want, hmm, twee groentjes die vrij bovenaan mijn favorietenlijst staan.

De pizza met de bodem van bietjes met een topping van courgette, ham en ui is heel lekker, maar die met de bodem van spinazie was mijn favoriet. Daar ligt broccoli en champignons op. Op die met de biet lag voor mij persoonlijk iets te veel ui, als niet ui-eter dan toch. Voor een ander zal dit misschien net extra lekker zijn. 

De pizza’s moeten een kwartiertje in de oven en de bodem is lekker krokant. Het is geen te dikke bodem, wat ik extra leuk vind.

Tijd voor weetjes!

  • 36-44% van de pizza’s bestaan uit groentjes
  • De unieke bodem is in feite deeg vermengd met groenten. Er zitten dus nog wél gluten in.
  • De pizza’s zijn super kleurrijk!
  • Persoonlijk: Ik serveer op een feestje met een grotere groep vaak pizza’s die ik dan in kleine stukjes snijd als hapjes. Iedereen is daar altijd super blij mee!

Besluit? 

Een krokante, lekkere diepvriespizza ideaal voor als het snel moet gaan en je eens wat anders wilt eten. 

Geniet van de extra kleur op je bord! 

Groetjes,

Laurence

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *