As tested by Ginger

5x smoothies van Juice Junkies

Zoals ik jullie via mijn Instagram Stories al verteld had, testte ik de smoothies van Juice Junkies voor jullie uit. Vandaag hét verdict!

Wat is ‘Juice Junkies‘?

Een jong bedrijf opgericht door Kevin, Kelly en Nina, die elke ochtend een smoothie maken eigenlijk maar een heel gedoe vonden. Ik ben het wel met ze eens. Ik eet wel eens graag een smoothie als ontbijt, maar heb altijd te veel en als het snel moet gaan, duurt het me iets te lang om alle groentjes/fruit te schillen, in blokjes te snijden etc.

IMG_2589-2
Mango Passion

Je werkt meestal met volledige stukken fruit bij een smoothie, waardoor je al snel met een te grote hoeveelheid zit. Juice Junkies zorgt voor vooraf samengestelde porties in handige zakjes die je in de diepvries kan bewaren.

Je kan de smoothies apart bestellen ofwel een box bestellen waar 10 verschillende smoothies inzitten. Ze hebben smoothies met enkel fruit of smoothies waar ook groentjes inzitten. Daar ben ik vaak benieuwd naar, want die vind ik vaak minder lekker als ik ze zelf maken. Eerlijk is eerlijk, de groene smoothie mag dan wel in zijn, vaak zijn ze niet zo lekker, toch??

IMG_2616-2
Tropical Twist 

Wat vind ik top?

 • De pakjes moeten bewaard worden in de diepvries, waardoor het ook niet slecht kan worden. Zo voel je je niet verplicht ze snel op te eten en kan je ook eens een dagje overslaan als je zin hebt in iets anders. Ze nemen ook heel weinig plaats in in de diepvries.
 • De porties zijn voor mij persoonlijk ideaal en soms zelfs iets te veel (keep in mind, ik ben geen grote ontbijter)
 • Je kan zelf kiezen welke vloeistof je toevoegt. Wil je water, een bepaalde soort melk of toch liever yoghurt? Kies je helemaal zelf.
 • Ze zijn lekker! Je kan de smoothies apart bestellen. Het is niet zo dat je enkel een box kan kiezen en dan de dingen die je minder lekker vindt er maar bij moet nemen. Je bestelling is op maat samen te stellen.
 • Je kan kiezen wanneer de smoothies geleverd worden. Ideaal voor als je weinig thuis bent.
 • De smoothies hebben leuke namen!
 • Je kan er lekker nice cream van maken als je wat minder vloeistof toevoegt.

IMG_2574-2
Strawberry Split 

Wat vind ik minder?

 • Iemand vroeg me hoeveel calorieën er in het pakketje zitten. Dat staat er niet op vermeld en bijgevolg ook niets van andere voedingswaarden. Hiervoor moet je naar de website gaan en de smoothie die je wilt drinken opzoeken. Daar staan de voedingswaarden wel bij vermeld.

Welke smoothies proefde ik?

 • Strawberry Split: Banaan, aardbei, kers en papaya
 • Mango Passion: Mango, passievrucht, ananas en citroen
 • Minty Mojito: Avocado, munt appel, kiwi, peer
 • Crazy Ginger (die MOEST ik proeven!): Gember, wortel, appel, mango, papaya, citroen
 • Tropical Twist: Banaan, kokosnoot, ananas

IMG_2607-2
Crazy Ginger

De Crazy Ginger en Tropical Twist vond ik echt superlekker. Heel vol van smaak. De Minty Mojito was minder mijn ding. Ondanks dat ik fan ben van munt én mojito, vond ik het minder als ontbijt passen. Ik zou deze eerder als vier uurtje of bij een late night snack attack drinken. Uiteraard is de strawberry split ook heel lekker. Met rode vruchten kan je bijna niet missen en de Mango Passion vond ik eigenlijk ook lekker.

Ik ben dus tevreden en blij dat ik dit een keertje heb mogen testen. De smoothies kosten gemiddeld zo’n 2,50 euro per smoothie, afhankelijk van hoeveel je er bestelt.

Het was een leuke en lekkere ervaring en ik kan alvast zeggen dat als je op zoek bent naar een snel, gemakkelijk én lekker ontbijt, je bij Juice Junkies zeker zal vinden wat je zoekt.

Smakelijke groeten,

Laurence

IMG_2595-2
Minty Mojito

,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *